Supreme Sensible

 

Met Happy Dog Supreme is een hele nieuwe manier van denken over het voeden van honden geïntroduceerd:

Regionale voedingsverschillen, diversiteit in voeding net als bij mensen.
Daarvoor worden de beste, typische menu´s van een land verworven en aangepast aan hondenbehoeften. 
De keuken van Toscane, Ierland en Nieuw-Zeeland staan ook bij mensen bekend om de bijzondere gezonde en smaakvolle gerechten.
Daar heeft happy dog zich op gericht. De unieke, landeigen ingrediënten worden beoordeeld op voedingswaarde en uitgekozen om een harmonieuze samenstelling te vormen voor honden. Daarmee kan uw huisdier genieten van wat u goed doet - en smaakt. Door de veelvoud aan smaken van Happy Dog Supreme wordt het voeden een waar plezier - voor baasje en hond. 

U kunt er zeker van zijn dat elke soort voeding een optimale combinatie van voedingsstoffen biedt.  Alle vier de samenstellingen zijn uitstekend geschikt voor een gezonde voeding voor uw hond. 
Natuurlijk worden alle soorten Happy Dog Supreme, net als alle andere producten met de grootst mogelijke zorg bereid met veel tijd en aandacht voor kwaliteit.

 Happy Dog Africa en Karibik  geschikt voor honden met een voedselallargie.
Aanbevolen door dierenartsen bij allergieën en voedselintolerantie. Happy Dog Africa  en Karibik  hebben slechts één enkele dierlijke proteïnebron zonder granen en met glutenvrije aardappelen.

Happy Dog schenkt per verkochte Africa-verpakking een vast bedrag  aan de SOS-Hermann-Gmeiner- School en het SOS beroepsopleidingencentrum in Kigali, de hoofdstad van het land. Op die manier geven we jonge mensen een start in een zelf bepaald leven . Koop Happy Dog Afrika en draag bij aan een betere toekomst! Met Happy Dog & SOS-Kinderdorpen 

Terug naar overzicht